Frans av Asissis bønn!

"Herre gjør meg til redskap for din fred!
La meg bringe kjærlighet der hatet rår.
La meg bringe forlatelse der urett er begått.
La meg skape enighet der uenighet rår.
La meg bringe tro der tviler rår.
La meg bringe sannhet der villfarelse rår.
La meg bringe lys der mørket ruger.
La meg bringe glede der sorg og tyngsel rår!

La meg ikke søke så meget å bli trøstet som å trøste.
Ikke så meget å bli forstått som å forstå.
Ikke så meget å bli elsket som å elske!
For det er gjennom at man gir at man får.
Det er ved å glemme seg selv at man finner seg selv.
Det er ved å tilgi andre at man selv får tilgivelse!
Det er ved å dø at man oppstår til det evige liv!"

- Frans av Asissi's bønn

torsdag 11. august 2011

Oppussing på bloggen!

Nå er sommeren her, og når sola glimter til, smitter det over på humøret mitt! Bloggen min har blitt mer grønn, for å gi folk som ikke er  glad i blåfargen som meg, en liten pustepause..Her er det gamle bloggbildet mitt, det var jo ganske fint! Men, det har sine grunner at jeg syntes at mitt nye bilde passer bedre! Jeg står og plukker blomster, aner fred og ingen fare. Ja, nyter livet rett og slett. Litt sånn vil jeg prøve å gjøre med livet mitt uansett hvor jeg ferdes! Når Gud er med, kan jeg føle meg trygg! Håper roen i bildet kan smitte over på deg, som leser dette!
Meg, Madouba, Moussa og Alf. Gode venner i Mali! De bor i den landsbyen jeg skal ut å være volontør i til høsten! Tenk, da får jeg ca. 6 måneder i Mali. Jeg skal være lærer, kan bli spennende å teste ut det yrket... Men sånn ellers gleder jeg meg til å drive sportsgruppe med ungdommene i menigheten, forhåpentligvis får jeg de Globale Disiplene med på det prosjektet! Ellers skal det bli jaktturer, sykkelturer til Lillefossen, papegøye, insekter og andre krypdyr, god mat, flodhestsafari, klatring OG tedrikking!!!


"Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær! Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk! Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus. Til slutt, søsken: Alt som er sant og edelt, rett og rent, alt som er verd å elske og akte, all god gjerning og alt som fortjener ros, legg vinn på det! Og alt dere har lært og tatt imot, sett og hørt hos meg, gjør alt dette! Så skal fredens Gud være med dere."
Paulus' brev til Filipperne 4.4-9

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar