Frans av Asissis bønn!

"Herre gjør meg til redskap for din fred!
La meg bringe kjærlighet der hatet rår.
La meg bringe forlatelse der urett er begått.
La meg skape enighet der uenighet rår.
La meg bringe tro der tviler rår.
La meg bringe sannhet der villfarelse rår.
La meg bringe lys der mørket ruger.
La meg bringe glede der sorg og tyngsel rår!

La meg ikke søke så meget å bli trøstet som å trøste.
Ikke så meget å bli forstått som å forstå.
Ikke så meget å bli elsket som å elske!
For det er gjennom at man gir at man får.
Det er ved å glemme seg selv at man finner seg selv.
Det er ved å tilgi andre at man selv får tilgivelse!
Det er ved å dø at man oppstår til det evige liv!"

- Frans av Asissi's bønn

tirsdag 28. februar 2012

Livet uten internett!

Hei alle samen!

Nå sitter jeg på internett i Oussou, jeg har en halv uke med ferie. Jeg var her som Global Disippel i fjor, det er hyggelig å hilse på kjensfolk igjen! På søndag fikk jeg med meg Gudstjenesten, og det var riktig så morsomt å høre kolektsangen igjen, den synger de uten trommer, senere å senere... Ellers skal jeg ta bilder herfra (for alle som ønsker et gjennsyn), de blir kanskje lagt ut når jeg kommer til Bamako, om ca. 2 uker. I går fikk jeg med meg 2 av GD-jentene i en hage, der var vi med å drog opp vann fra brønnen, bar det på hodet, for så å være med å vanne, etterpå fikk vi testa hvor lenge vi holdt ut stamping av hirse, det er ingen tvil om at jentene i dette landet er sterke... Kveldsen spiste vi hos Jaxite-familien! Vi fikk salat til dessert, ikke helt lov, men veldig godt! Senere i dag skal jeg og de GD-jentene som vil, ta turen til ei 16 år gammel jente som heter Gunn Marit (hun har allerede en del friere) for å gi henne et nytestamente. Vi kom på lørdag og i morgen reiser vi tilbake til Bafoulabe. Det skal bli godt det og, for det er veldig rart å være her uten teamet mitt, og uten de faste oppgavene og vertsfamiliene. Jeg savner bålkvelder med teamet, alle våre rare opplevelser og det faktum at vi var ganske rare alle 4. Dessuten liker jeg meg best i Bafoulabe, med venner på samme alder og en elv en kan kjøle seg ned i.

Jeg reiser fra Bafaoulabe den 11. mars, og fra Mali den 22. mars. Altså går tiden fort! Det har gått dobbelt så fort i år som i fjor. Mer å gjøre, flere å være med. Det blir trist å si hade, jeg regner alltid med å komme ut igjen, men jeg vet aldri når, og da er det vanskelig.

De siste ukene har staben planer om å bestige et par fjelltopper, jeg gleder meg! Ellers begynte jeg, pappa og Irene med sykling for noen uker siden, og vi vil gjerne ha et par turer til. Det gjenstår 2 bibelgrupper, 2 stabsmøter, 2 volontørsamtaler, en mengde med timer i landsbyen, et par sykkelturer/badeturer til Lillefossen og en hel del kosing med unger!

Hvis dere har spørsmål, råd eller ønsker om bilder/temaer, gi beskjed, så leser jeg det når jeg kommer til Bamako!

Mali ligger så midt i vest Afrika at det grenser til mange land. Selv har jeg vokst opp i vest Mali.

Mali ligger i vest Afrika, og betyr flodhest


Ha en velsigna dag videre, og husk: Gud passer på deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar